TEM Otoyolu'nda yine yürekleri burkan bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Çaresiz babanın gözyaşları ve evlatlarını kurtarmak için verdiği çaba yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 11:30'da TEM Otoyolu'nun Yeniçağa gişelerine 7 kilometre kala meydana geldi. Nazif Avşar idaresindeki 77 ED 831 plakalı otomobil sürücüsünün bir anlık dalgınlıkla sol şeritte bulunan toprak zemine girmesi ve panikleyerek direksiyonu sağ tarafa çevirerek şarampole yuvarlanması sonrasında meydana geldi. Takla atarak ters dönen otomobilde bulunan sürücü Nazif Avşar'ın 13 yaşındaki kızı Esra Avşar otomobilin içinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Nazif Avşar ile eşi Salime Avşar ve 8 yaşındaki oğlu Yiğit Avşar yaralandı.

“KIZIMI BULUN BANA”

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, baba Nazif Avşar'ın ambulansların içinde oğlu ile kızını araması yürekleri dağladı. Sedye üzerinde ambulansa götürülen oğlu Yiğit'e, Ne olur ölme oğlum” diyerek gözyaşlarına boğulan babayı polis ekipleri sakinleştirdi. Çaresiz baba daha sonra Kızım nerede kızımı bulun bana” diyerek polis ekiplerine yalvardı. 50 metre aşağıda cansız yatan kızını arayan baba ambulansın içine oturarak hüngür hüngür ağladı.

Yaralılar Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.