Her ayın 14'ünde gerçekleştirilen ve 2014 Bolu Yılı etkinliklerinin vazgeçilmezi haline gelen ‘Binbir Emek Pazarı' yüzlerce ev hanımının birbirinden güzel, el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği stantlarda açıldı.

2014 Bolu Yılı kapsamında her ayın 14'ünde gerçekleştirilen etkinliklerin vazgeçilmezi olan ‘Bindir Emek Pazarı' açıldı. Tamamı ev hanımlarının el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan pazarın açılışını yapan ve sergilenen birbirinden güzel ürünleri inceleyen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, bu etkinliğin önümüzdeki yıl da başka bir tarih belirlenerek yapılmaya devam edebileceğini belirtti. Emine Davarcıoğlu, konuşmasının devamında, ‘Binbir Emek Pazarında' ürünlerini sergileyen bayanları kutlayarak;

“Her ayın 14'ünde gerçekleştirmiş olduğumuz Bolu Yılı etkinliklerinin bugün 11.'sinde birlikteyiz. Hanımların stantlarını dolaştığımda gördüğüm kadarıyla her seferinde çok daha iyiye gidiyorlar ve çok daha güzel şeyler yaratıyorlar. Ayrıca hanımlarımızın tamamı bu etkinlikleri sürdürmemizden yana fikir beyan ediyorlar. İnşallah gelecek sene de bu etkinlikleri tarihini değiştirerek devam ettirebiliriz ya da hanımlarımıza daha uygun ortam sağlayarak orada el işlerini satabilmeleri için imkan tanıyabiliriz. Bunun planlamasını yapacağız ve ben hanımlarımız bu yaratıcılıklarından dolayı kutluyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.