İlçede okuyan öğrencilerin tercih adresi halini alan Bilgievi'nde bu sene de 1. Sınıftan, 8. sınıfa kadar hafta içi ve hafta sonu dersleriyle hizmet vermeye devam edecek.

Gerede'de ilk ve ortaokul öğrencilerinin adeta ikinci adresi olan Ramazan Dede Bilgievi, yeni eğitim-öğretim yılında da hizmet vermeyi sürdürecek. İlçede okuyan öğrencilerin tercih adresi halini alan Bilgievi'nde bu sene de 1. Sınıftan, 8. sınıfa kadar hafta içi ve hafta sonu dersleriyle hizmet vermeye devam edecek. Bilgi Evi yönetiminden yerel basına servis edilen habere göre; öğrencilerin kütüphanesinden evlerine 7 gün süre ile emanet kitap alabildikleri gibi velilerin de aynı hizmetten yararlanabileceği Bilgievi'nde; öğrencilere sıcak ve güvenilir bir ortamda bilgisayar-internet hizmeti veriliyor.

Diğer yandan annelere de rehberlik servisi verildiği Bilgievi'nde; pedagojik çocuk eğitimi ile ilgili bilgiler, dokümanlar verilip dinleti imkânı sunuluyor. Yenilenen kitaplarıyla kütüphanesi, bilgisayar sınıfı ile çocukların gözdesi durumundaki Bilgievi'nde okulların açılmasıyla birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik dersler, velilerde de memnuniyet verici bulunuyor. Eğitim-öğretime destek vermek amaçlı kurulan Ramazan Dede Bilgievi´ndeki bütün hizmetler ücretsiz devam edeceği belirtildi.