Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlüklerinde gösterilen ve çok ilgi gören Bilge Tavşan ve Ormancı” isimli tiyatro gösterisi, Düzce ili Merkez, Kaynaşlı ve Çilimli İlçelerinde faaliyet gösteren ilkokullarda da gösterilmeye başlandı.

Toplam 12 okulda 4 gün boyunca gösterilecek olan oyun, ilk gün Kaynaşlı Cumhuriyet İlkokulu ve Düzce Uzunmustafa İlkokulunda gösterildi. İlk gün yaklaşık 400 öğrenci gösteriyi izledi. 4 günlük tiyatro gösterisinin sonunda, yaklaşık 1500 ilkokul öğrencisinin gösteriyi izleyeceği belirtildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamak, ormana ve çevreye karşı duyarlılıklarını arttırmak, ormanların yaşamımız için ne denli bir öneme sahip olduğu hususunda bilinçlendirmek ve neşeli bir ortamda eğlenmeleri sağlamak için düzenlenen Bilge Tavşan ve Ormancı” isimli tiyatro gösterisi izleyen minikler tarafından büyük ilgi gördü. Tiyatro gösterisi sonrası görüş, öneri ve tepkileri ölçmek için değerlendirme anketi yapıldı. Çıkan sonuçlardan, tiyatro gösterisinin izleyen öğrenciler tarafından çok beğenildiği ve gösterilerin devamını istedikleri anlaşıldı. Haber Merkezi