Vatandaşı aydınlatmaya devam ettiklerini söyleyen Vatan Partisi Bolu Milletvekili adayı Ömer Yasa, Unutmayın ki bilenle bilmeyen bir olmaz, vatandaşa bruşürlerimizi dağıtırken Allah'ın bu uyarısını anımsatıyorum” dedi.

19 Mayıs Bayramındaki yoğun programdan sonra Vatan Partisi Bolu Milletvekili adaylarından İsmet Özer ve ekibi Tabaklar Mahallesi ve Yukarı Çarşı esnafını gezerken, Ömer Yasa ve ekibi de İhsaniye ve Gölyüzü Mahallelerinde esnafla el sıkıştılar.

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Yasa, Yeni kurulan fakat ülke genelinde hızla örgütlenen Vatan Partisi vatandaştan gördüğü büyük ilgiye teşekkür ediyoruz. Gene de vatandaşın hepsinin bizi desteklemesini bekleyemeyiz. Gözleri parlamayan seçmenlere ‘bilginin önemini' anımsatıyor, ileride ‘bilmiyordum' dememeleri için kendimizi tanıtıyoruz. Bunca yıldır durumundan memnun olan seçmene bu saatten sonra gerçekleri kabul ettirmekle zaman yitiremeyiz. Biz ‘artık yeter' diyenlere, yıllardır muhalefete küserek oy kullanmayanlara partimizi tanıtarak onların umut ışığını aydınlatmaya çalışıyor ve başarıyoruz" dedi. Haber Merkezi