Liseler arası bilek güreşi ön eleme müsabakaları özel ASFA gençlik spor kulübü ve zinde gençlik spor kulübü tarafından belediye fitness salonunda yapıldı. Müsabakalara 80 civarında yarışmacı katıldı.
Türkiye Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması'nın il eleme müsabakaları yapıldı.
Özel ASFA Spor Kulübü ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından gerçekleştirilen, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu desteğiyle, 28 ilden sporcuların katılımıyla yapılacak olan Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışması'nın il elemeleri Bolu Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün önderi Mustafa Tanrıkulu, müsabakalara lise düzeyinde eğitim gören 40'ın üzerinde sporcunun katıldığını belirterek, Bileği kuvvetli ve kendini spor anlamında geliştirmiş gençleri milli sporcu yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.
Tanrıkulu, sağ ve sol kolda birinci sporcuların 24 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na gideceğini kaydederek, Bolu'da bu müsabakayla ilgili çalışmalarımızı yürüttük. Duyurular neticesinde 40'ın üzerinde sporcumuzla Türkiye'de ilk ön elemeyi Bolu'da gerçekleştirdik. Genç erkekler kategorisinde 8 sıklet ve genç engelli erkekler kategorisinde 2 sıklet olmak üzere 10 sıklette yarışmalar yapılıyor. Birinci sporcularımızı Türkiye finallerine göndereceğiz” şeklinde konuştu.