Geçtiğimiz gece Sümer Mahallesinde eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Bülent Özmen emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Sümer Mahallesi Köknar Sokak üzerinde tartıştığı eniştesi Yaman Çal'ı bıçaklayarak öldüren Bülent Özmen, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı. Özmen'im emniyetteki ifadesinde, eniştesinin sürekli alkol aldığını ve alkol aldıktan sonra da kendisini arayarak hakaret ettiğini ifade ettiği öğrenildi. Bu duruma dayanamayarak bir anlık sinir krizi geçirdiğini kaydeden Özmen'in eniştesini göğsüne vurduğu 5 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlendi. Özmen, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından kasıtlı adam öldürmek suçundan Bolu Adliyesine çıkartıldı.

ANNESİ YALNIZ BIRAKMADI

Eniştesini bıçaklayarak öldüren Bülent Özmen'in annesi de adliyeye geldi. Oğlu getirilmeden dakikalar önce adliye önüne gelerek beklemeye başlayan kadın, oğlunun adliyeye girişini yaşlı gözlerle izledi.

Anne, Özmen'in yanında bulunan 7-8 yaşlarındaki bir çocuk da dikkatlerden kaçmazken, bunun da dün gece hayatını kaybeden Yaman Çal'ın oğlu olduğu öğrenildi. Küçük çocuk, Özmen adliyeye getirilirken, Anne anne dayım geldi” dediği duyuldu. Haber Merkezi