Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, Yaptığınız haberler bazen birilerine dokunuyor. Kime ne dokunuyorsa o bu durumdan rahatsız oluyor. Ben de rahatsız olmayı çok seviyorum. Yeter ki yerinde şeyler yazılsın. Onun için yaptığımız iş gereği hep beraber yürüyeceğiz. Çünkü aynı istikamette gidiyoruz. Üstelikte aynı gemi içerisindeyiz” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Zengin, Murat Balaban, Canan Akbay, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ve cemiyet üyelerini ziyaret etti.
Aynı gemi içerisindeyiz
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Yılmaz, Çok zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. En soğuk havada bile herkes içeride çalışmalarını sürdürürken siz haberdesiniz. Her şeyi tenkit ettiğiniz halde kendi iç bünyenizde olup bitenleri tenkit edemiyorsunuz. Yaptığınız haberler bazen birilerine dokunuyor. Kime ne dokunuyorsa o bu durumdan rahatsız oluyor. Ben de rahatsız olmayı çok seviyorum. Yeter ki yerinde şeyler yazılsın. Onun için yaptığımız iş gereği hep beraber yürüyeceğiz. Çünkü aynı istikamette gidiyoruz. Üstelikte aynı gemi içerisindeyiz. Eğer gemiyi batırmadan aynı hedefe doğru gidebiliyorsak iyi yoldayız demektir. Allah gemilerimizi batırmasın, çıktığımız yolda doğru yürümeyi nasip etsin. Bu bilinçle geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğimizi ümit ediyor, bu düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutlarken görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Yılmaz ardından gazetecilerden gündeme ilişkin gelen soruları da yanıtladı.