Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerine başladı. Gün boyu birçok ziyaret gerçekleştiren Bülent Velioğlu ve yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'yi de ziyaret etti.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'i makamında ziyaret eden gazetecilerle uzun uzun sohbet eden Meclis Başkanı Yüceer, basının her zaman önemli bir unsur olduğunu vurgulayarak yeni yönetime başarı diledi ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Yüceer, Sizlerin tecrübeli olduğunuzu biliyorum. Benim basına her zaman bakış açım olumlu olmuştur. Basın her zaman çok önemli. Çünkü sen ne yaparsan, ne icraat yaparsan yap, bunu kamuoyu ile paylaşamıyorsan bu dar bir çerçevede kalır. Bu anlamda basın çok önemli bir iş görüyor. Aynı zamanda denetleme, muhalefet, iktidar her türlü konuda basının çok büyük katkısı var. Biz insanız, her zaman yanlışımız olur. Yapılan eleştiri insanları küçük düşürmekle, hakaret etmekle olmaz. Biz Özel İdaremiz imkanları ile Bolumuzu nasıl daha iyi noktalara getirebilirizin düşüncesindeyiz. Bunu da yapabilmek için sizlere ihtiyacımız var. Eksiklerimiz yanlışlarımız hatalarımız olabilir. Biz gerçekten olumlu düşünen eleştirisel olarak, mantıksal olarak kuruluşların önünü açacak şekilde düşünürsek sizin içinde iyi olacaktır. Yavaş yavaş ülke olarak demokrasi yerleştikçe, hak eden hak ettiği yerde oldukça, herkes işini yapmaya başladıkça, sistem kuruldukça basının önemi tam bu noktada ortaya çıkıyor. Biz birçok iş yapıyoruz ama bir yerde yanlış yapmış olabiliriz, basının eleştirisine elbette açığız. Özel İdare olarak da bizim sizler için yapabileceğimiz her şeyde yanınızda oluruz. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile de bir araya gelen gazeteciler, Köstereli'den de destek sözü aldı. Gazetecilerle her zaman bir arada olmaya çalıştıklarını belirten Sırrı Köstereli'de yeni yönetime başarılar diledi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu'da ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, tarafsız bir şekilde Bolu'nun önde gelen isimleri ile her zaman bir arada olacaklarını söyledi.