Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Sosyal Tesisleri'ne yaptığı ziyarette gazetecilerle bir araya geldi. BGC Başkanı Caner Güngör, kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlar gibi gazetecilerinde Abdullah Abat başkanlığındaki kulüp yönetiminin sonuna dek arkasında olduklarını açıkladı.
Bolu Gazeteciler Cemiyetinde önceki akşam gazeteciler bir araya gelen Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, tüm gazetecilerden Boluspor için destek istedi. Sohbet ortamında geçen toplantıda bir konuşma yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Öncelikle bizleri kırmayarak davetimiz üzerine cemiyetimizi ziyaret eden Sayın Başkanımız Abdullah Abat'a teşekkür ediyorum. Boluspor'umuzun zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Tüm arkadaşlarımızda bunun bilincinde. Kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlar gibi gazeteci meslektaşlarım sizin ve ekibinizin arkasındayız. Bunu bilmenizi istiyoruz” dedi.
Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat ise yaptığı konuşmada Öncelikle bizlerin yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizler burada olmaktan son derece mutluyum. Ama sizlerden bir istediğim ve ricam olacak. Lütfen biraz bizlere ve oyunculara destek olalım. Zor bir dönem geçirdik. Oğuz Çetin hocamızla birlikte yeni bir sayfa açtık. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içersinde olursak Boluspor başarılı olacaktır” diye konuştu.