Türkiye'nin önde gelen beyaz et üretici firmalarından Beypiliç A.Ş., 10'ncusunu düzenlediği Sünnet Şöleni”nde yine firmaya yakışanı yaptı. Her yıl At Yaylası'nda konserlerle yapılan şölen, bu yıl ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle mevlid-i şerif okutularak yapıldı.

Beyaz et sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Beypiliç A.Ş., her yıl geleneksel olarak sünnet şöleni düzenleyerek çocukları sünnet ettiriyor. Geride kalan 10 yılda bine yakın çocuğu sünnet ettiren Beypiliç, bu yıl ki şölenin 10'ncusunu düzenledi. Her yıl At Yaylası'nda etkinliklerle düzenlenen şölen, bu yıl ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle Köroğlu Kongre ve Düğün Salonu'nda yapıldı. 10'ncu yıl şöleninde 65 çocuk sünnet ettirildi. Şölende mevlid-i şerif okunurken, misafirlere yemek ikramı yapıldı. Çocuklar bir yandan palyaçolarla eğlenceli anlar yaşarken, bir yandan da fotoğraflar çektirerek mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.

Türkiye'de yaşanan terör olaylarının herkesi derinden yaraladığını söyleyen Beypiliç A.Ş. Reklam ve Bilişim Müdürü Özgen Koca, Sünnet Şölenimizin bu yıl 10'ncusunu düzenliyoruz. 65 çocuğumuz sünnet oldu. Her yıl At Yaylası'nda etkinlikler yapıyorduk. Ancak bu yıl ülkemizde terör olayları hepimizi üzdü. Biz de hem şehitlerimiz hem de çocuklarımız için mevlid-i şerif okuttuk. Bu etkinliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecek” diye konuştu. Haber Merkezi