Bolulu Öğrenci Kadriye Ceren Pekyapalak, Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO yetenek sınavlarında tüm rakiplerini geçerek Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü 1.olarak kazandı. Pekyapalak ayrıca, Yalova Uluslaraarası İlişkiler Bölümünü 2. olarak ve Düzce BESYO Öğretmenlik Bölümünü ise 2. olarak tamamladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO özel yetenek sınavları geçtiğimiz hafta içi BESYO Spor salonunda yapıldı. Bolu Atatürk Anadolu Lisesinden mezun olan Bolulu öğrenci Kadriye Ceren Pekyapalak, BESYO Özel yetenek sınavlarında tüm rakiplerini geride bırakarak Beden Eğitimi Öğretmenlik Bölümünü 1.olarak kazanarak göğsümüzü kabarttı. 4 ay boyunca günde çift antrenman yaparak BESYO Özel yetenek sınavlarına hazırlanan gururumuz Kadriye Ceren Pekyapalak, Liseden mezun olduğumda BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü istiyordum. Bunların yanında daha önce girdiğim diğer özel yetenek sınavlarında Yalova Uluslar arası İlişkiler Bölümünü 2. olarak ve Düzce BESYO Beden Eğitimi Öğretmenlik Bölümünü 2. olarak tamamladı. Daha sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO özel yetenek sınavlarında tüm rakiplerimi geride bırakarak AİBÜ BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü 1.olarak kazandı. Bolu'yu kazandığım için mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO özel yetenek sınavlarında tüm rakiplerimi geride bırakarak 1. olan Kadriye Ceren Pekyapalak Bolulu iş adamlarından burs bekliyor.