BESOB Başkanı Tahir Gayret ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Bolu esnafı adına tebriklerini sunan BESOB Başkanı Tahir Gayret, Bolu'ya layık bir başkanın tekrar aynı makamda olması biz esnafları son derece memnun etmiştir. Görev süreniz içinde tüm esnaflarımızın yanında oldunuz. Bundan sonrada olacağınıza inancımız tamdır. Ben sizi Bolu esnafı ve yönetim kurulumuz adına tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Biz Bolu halkının daha huzurlu ve daha rahat yaşaması için görev yapıyoruz. Geriye baktığımızda on yıl bitmiş, on birinci yıla doğru gidiyoruz. Bütün amacımız sivil toplum örgütleriyle beraber Bolu'yu geleceğe taşımak. Bu güne kadar bütün konuları esnaf odaları ile karar vererek uyguladık. Şu an itibarıyla yeni bir döneme giriyoruz. Sizin sayenizde esnaflarımızın tamamının çözüme yönelik olarak çalışmalarını hemen yeniden revize edip bu konuda bütün istekleri imza altına alıp uygulamaya koymak istiyoruz. Bolu'daki bütün esnaflarımızın daha uyumlu ve daha fazla ekonomiden pay alacakları hale nasıl getirebiliriz bu konuda çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.