Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Birlik Yönetim Ve Denetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Birlik Başkan Vekili Selahattin Ayen, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Eröz, Necati Yaşlı, Birlik Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Yoltaş, Denetleme Kurulu Üyesi Abdullah Güler, Birlik Genel Sekreteri Selhan Şimşek, Birlik Esnaf Sicil Müdürü Hatice Ebru Burgaz, Birlik Eğitim Müdürü Selami Kaya ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sohbet ortamında geçen ziyarette, Birlik Başkanı Tahir Gayret, beraberindeki arkadaşlarını Vali Aydın Baruş'a tanıttı. Vali Aydın Baruş'a bu yeni görevinizin Bolu'muz için hayırlı olacağını ifade ederek, bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürlerini dile getirdi. Birlik Başkanı Birlik ve İlimizdeki meslek odalarının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet esnasında konunun açılması üzerine Birlik Başkanı Tahir Gayret Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi hakkında Valimize kısa bilgiler verdi. Bolu Valisi Aydın Baruş Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret ve arkadaşlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Haber Merkezi