Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Tahir Gayret, bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyarete Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Tahir Gayret, Başkan yardımcısı Ahmet Yoltaş, Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu, Bolu Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı, Bolu Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Murat Abak, Bolu Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tekin Eser, Bolu Terziler Odası 2. Başkanı Mustafa Mermer, Bolu Bakkalcılar ve Şekerciler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhat Aksoy, Burhan Eröz ile Necati Yaşlı, Denetleme Kurul Üyesi Abdullah Güler, Birlik Genel Sekreteri Selhan Şimşek ve Birlik Eğitim Müdürü Selami Kaya katıldı.
Sohbet ortamında geçen ziyarette Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Tahir Gayret, beraberindeki heyeti Vali Ahmet Zahteroğulları'na tanıtarak, Bolu'yu bilen daha önce görev yapmış bir Valinin Bolu'da tekrar görev yapmasının Bolu için hayırlı olacağını ifade ederek, Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bolu'ya hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Zahteroğulları, Bolu Türkiye'nin esnaflık geleneğinin çok güzel olduğu bir il. Herkes sevdiği ve bildiği işi yapması gerekir. Eğer herkes bilmediği işleri yaparsa kalitesiz işler ortaya çıkar. Vatandaşlarımızın refahı için ne gerekirse yapmalıyız. Ben de görevim dolayısıyla her bir insanımızın, vatandaşımızın yararı ve refahı için elimden geldiğince çalışacağım. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.