Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Tahir Gayret, esnafların sicil işlemleri için bankalara gitmek zorunda kalmamaları için yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini açıkladı. Gayret, Yaptığımız çalışmaların tamamlandığının müjdesini veriyoruz, artık esnaf ve sanatkar üyelerimiz sicil işlemleri için bankaya yönlendirilmeyecek tüm işlemleri bir kalemde Esnaf Sicil Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir”
BESOB Başkanı Tahir Gayret, yaptığı açıklama ile esnafların bankalarda vakit kaybetmelerine neden olan esnaf sicil işlemlerinin yaptıkları girişimler sonrası Esnaf Sicil Müdürlüğü'nde yapılacağını müjdeledi.
Yapılan girişimlerin sonuç verdiğini belirten Gayret, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, T.C. Halk Bankası ve Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak esnaf ve sanatkarlar sicil işlemleri tahsilatları için üyelerimizin bankaya yönlendirilmesi mecburiyetini aşmak için uğraştığımız gayretlerimiz sonuç verme aşamasına gelmiştir. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili gerekli alt yapıyı da kurup üyelerimizi bu yükten kurtaracağız demiştik. Bugün ise yaptığımız çalışmaların tamamlandığının müjdesini veriyoruz, artık esnaf ve sanatkar üyelerimiz sicil işlemleri için bankaya yönlendirilmeyecek tüm işlemleri bir kalemde Esnaf Sicil Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir” dedi.