Bolu Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Tahir Gayret, Birlik Yönetim, Ve Denetim Kurulu Üyeleri ile beraber Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bolu Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.
Ziyarette Birlik Başkanı Tahir Gayret, Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Fikret Özen ve arkadaşlarına kutlayarak tebrik etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Birlik Başkanı ve arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Fikret Özen, Ziyaretiniz gücümüze güç katmıştır. Sivil toplum örgütlerinin beraber çalışmasında, beraber hareket etmesinde yarar görüyoruz. Bu güne kadar çeşitli sebeplerden dolayı bir araya gelemedik. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda birlik beraberlik içerisinde Bolu için güzel çalışmalar yapabiliriz” dedi.
Özen'in ardından konuşan Birlik Başkanı Tahir Gayret, Bolu bizlere Allah'ın bir armağanı, başka bir Bolu yok. Birlik beraberlik içerisinde sinerji yaratarak çalışmalarımız Bolu ve Bolu insanı için olmalı, yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Birlik olarak sizlerin çalışmalarınızda yanınızda olacağımızı bir def daha net olarak belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.