Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir GAYRET, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile Beraber İl Defterdarı Zekai DEDE'yi ve Vergi Dairesi Müdürü Adnan KAMAN'ı ziyaret etti.
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir GAYRET, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bolu Defterdarı Zekai DEDE ve Vergi Dairesi Müdürü Adnan KAMAN'a iadeyi ziyarette bulundu.
Defterdar Zekai DEDE, Başkan Tahir GAYRET ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, 24.Olağan Genel kurulda tekrar Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına Seçilen başkan, yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini tekrar kutlayarak tebrik etti.
Ziyaretlerde esnaf ve sanatkarların vergi ile ilgili sorunları dile getirildi. Özellikle KDV oranlarının yüksek olması, esnaf ve sanatkarların büyük marketler zincirinden dolayı çektikleri sıkıntılar, verdikleri yaşam mücadelesi dile getirildi.
Vergi ve prim borçları ile ilgili yeni yapılacak düzenlemeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni düzenleme yasası çıktığında esnaf ve sanatkarlara duyurulması çalışmalarında görüş birliğine varıldı.