Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak, TESK Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Apaydın (Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı), Arif Tak (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı), TESK Denetim Kurulu Üyesi Abdullah Sevimçok (Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı), TESK Danışmanı Cahit Yıldırım, TESK Muhasebe Müd. Yard. Ersoy Erbal, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret ettiler.

TESK Genel Başkan Vekili M.Burhan Aksak ve beraberindeki heyeti Birlik Başkanı Tahir Gayret, Birlik Başkan Vekili Selahattin Ayen, Birlik Yönetim kurulu Üyeleri Mahmut Koçak, Burhan Eröz, Necati Yaşlı, Birlik Denetim Kurulu Üyeleri Abdullah Güler, Sadık Canlı ve Birlik Genel Sekreteri Selhan Şimşek karşıladılar.

Ziyaret esnasında Genel Başkan Vekili M.Burhan Aksak yaptığı konuşmada, Bu güzide Birliğimizi ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'in, Bolu Birlik Başkanı Tahir Gayret'e Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine, Bolu Esnaf ve Sanatkarlarına Selamlarını getirdim. Bizler teşkilatlarımızı gezerek teşkilatlarımızın yerel ve genel sorunlarını yerinde dinlemek ihtiyaçları tespit etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Sizlerle bir arada bulunmaktan son derece memnunum” dedi.

Birlik başkanı Tahir Gayret, TESK Genel Başkan Vekili M. Burhan Aksak ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Tahir Gayret, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında ve esnaf sanatkarların sorunları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret, esnaf ve sanatkarların sorunları ve TESK olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapılarak sohbet havasında geçerek son buldu.