Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Faruk Gülden ve Arkadaşları BESOB Başkanı Tahir Gayret'i ziyaret etti.
Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Faruk GÜLDEN, Tescil ve e-Bildirge servis Şefi Ayperi YAZICI, KADİM Şefi Nevrin YALÇINLAR, Rehberlik Servisi Sorumlusu Ahmet DEĞER, Bağkur emeklilik bölümünden Hasan ERİK, Bağkur Sorumlusu Nezahat AYHAN ve İbrahim ATALAY ile Ulaştırma sorumluları Selami UYGAN, Hayrettin YAKALI, Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Birlik Başkanı Tahir Gayret'i ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Personelinden Nezahat AYHAN, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Birlik Başkanına bir demet çiçek verdi.
Ziyaret esnasında Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Faruk Gülden, Sosyal güvenlik sisteminin önemi ve sosyal güvenlik il Müdürlüğünü paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik çalışmalarını anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek ve toplumun sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 12-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kutlanacağını söyledi.
Birlik Başkanı Tahir GAYRET, Müdür Yardımcısı Faruk GÜLDEN ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Birlik Başkanı üyelerinin hak ve menfaatlerini koruma açısından kayıt dışı işyerlerinin ve kayıt dışı istihdamın önlenmesinin önemine değinerek, kurumun bu konudaki çalışmalarda her zaman yanında olduklarını ve Sosyal Güvenlik Haftasının Ülkemize, vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diledi.