BESOB Başkanı Tahir Gayret, Bolu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uğur Pay'ı makamında ziyaret etti
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Uğur Pay, Kamu Hastaneleri Birliğine, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hastanesinin dahil edilmesi ile ilgili onayların alınması işlemleri tamamlandı. Bundan sonra bizleri yoğun bir çalışma bekliyor. Bu birleşme vatandaşlarımıza hizmet verme açısından çok olumlu bir birleşmedir. Bolumuza bundan böyle daha kaliteli sağlık hizmetleri vereceğiz” dedi.
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret ise, Bolu'muz bu konuda çok şanslı. Başta İzzet Baysal'dan Allah razı olsun. Bolu'muza vakıf aracılığı ile eğitim ve sağlık alanında verdiği hizmetler unutulmayacaktır. Özellikle Üniversitemize verdiği katkı dünyanın başka bir ülkesinde örneği yoktur. Sizlerde iyi kaliteli sağlık hizmeti vermeye gayret ediyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Yapacağınız bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uğur Pay, Birlik Başkanı Tahir Gayret'e bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.