Bolu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarını bir araya getirmek, kaynaştırmak, mesleki motivasyonlarını artırmak ve centilmence müsabaka halinde yarıştırmak için organize edilen Geleneksel Futbol turnuvasının 5'incisi 7 Kasım 2014 Cumartesi günü Karaçayır Boluspor Halı Saha Tesislerinde başladı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Yusuf Şahin, zorlu ve yorucu bir yılın sonuna başarıyla ulaşıldığını, bu başarının yegâne unsurunun dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlü olmasından geçtiğini, yorucu bir yılın sonunda bu futbol turnuvasıyla birlikte dostluk ve kardeşlik bağlarımızın daha da güçleneceğini, turnuva boyunca Kurumsal Kimliğimize yakışır bir duruş sergileneceğinden hiç şüphesinin olmadığını ifade ederek turnuvaya iştirak konusunda ki hassasiyetinden dolayı tüm İşletme Müdürlüklerine, Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ve Orman Mühendislerine teşekkür ederek ilk maçın açılış vuruşunu yapıp turnuvanın startını verdi.

16 Takımın katıldığı turnuvada toplam 200 sporcu mücadele edecek, Lig usulü tek maç üzerinden 3 puan sistemine göre 4 gruptan oluşacak fikstürde, İlk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura (Çeyrek Final) çıkacak.

İlk 3 dereceye giren takımlara kupa verilecek olup en centilmen takım, en centilmen oyuncu, en iyi kaleci, en iyi savunma, en iyi orta saha ve gol krallığı kategorilerinde de ödül dağıtılacak.

Turnuvanın ilk gününde Göynük Orman İşletme Müdürlüğünce, adından sıkça bahsedilen ve herkesçe sevilerek yenilen Kanlıca Mantarı, gün boyunca barbekü yapılarak tüm sporculara ve ziyaretçilere ikram edildi. Turnuvanın ikinci gününde ise Mudurnu ekibi, adıyla özdeşleşen Mudurnu'nun meşhur saray helvasını ve Mudurnu'ya özgü piliç çevirmeyi pilav eşliğinde sporcu ve seyircilere ikram ederek turnuvaya ayrı bir renk kattı. Takımlar ve seyirciler tarafından takdirle karşılanan bu organizasyon, dostluk ve kardeşlik bağları konusunda ne denli samimi olunduğunun da bir göstergesi oldu. Haber Merkezi