Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, Son vuruşlar da biraz becerikli olabilsek farklı kazanabilirdik. Bu kayıpları telafi etmek için çalışacağız. Takıma gelecek oyuncular bize katkı sağlasın ve gönülden burada olsun, ahlaki yapısı da Boluspor'a uygun olsun istiyoruz” dedi.
Boluspor'un Teknik Direktörü Besim Durmuş, takıma transfer edecekleri oyuncuların kendilerine katkı sağlamasını ve ahlaki yapısının kulübe uygun olmasını istediklerini söyledi.
Durmuş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz beraberlikle sona eren maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, psikolojik sınırı geçme noktasında sahadan üç puanla ayrılmayı istediklerini, sadece bu düşünceye odaklandıklarını anlattı.
Maçın 35 ile 40 metrelik alanda oynandığına dikkati çeken Durmuş, Karşılaşmada rakip yediği kırmızı karttan sonra 10 kişiyle mücadeleye başladı. Karşılaşmanın belli süresinden sonra psikolojik mücadele ortaya çıktı. Maçta çok gerginlik oldu. Rakip kalede gol bulma yollarında beceriksizdik maalesef iki puan kaybetmemize neden oldu” dedi.
‘“Ne olursa olsun çözmemiz ve kazanmamız gereken bir maçtı' diyen Durmuş, Maçı bu noktaya getirmeden çözmemiz gerekiyordu ama çözemedik. Hakemle rakip oyuncular arasında yaşanan diyaloglar nedeniyle gereksiz işler oldu. Rakibimiz sahada sergilediği oyunla maçı çirkinleştirdi. Kazanmak için maçın başından sonuna kadar mücadele etmemize rağmen kazanamadık” şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarına da değinen Durmuş, Transfer konusu kolay olmuyor. Herkes devre arasında iyi adamları tutuyor. Çok kulüp değiştiren oyuncularla olmak istemiyoruz. Takıma gelecek oyuncular bize katkı sağlasın ve gönülden burada olsun, ahlaki yapısı da Boluspor'a uygun olsun istiyoruz. Bu noktada işimize katma değer katacak oyuncuyu almaya talibiz. 'Futbolcu alalım' diye de takıma oyuncu sokmak istemiyoruz” ifadesini kullandı.