Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlı ekibimizin teknik patronu Besim Durmuş, Adana Demirspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Durmuş yaptığ açıklamada, Mücadele ederek, kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.
Antalya'da geçirdikleri kamp dönemi hakkında bilgiler aktaran Besim Durmuş, İkinci yarı etabı bizim için hem beklentilerimize cevap bulabilmek adına hem de kaybettiğimiz günlerin geri gelmesi adına takım olgusunu, takımdaşlığı ve birlikteliği oluşturma noktasında çok önemliydi. Kampın ilk gününden itibaren bu doğrultuda çalıştık. Antrenmanlarımız çok olumlu geçiyor ve futbolcularını uyumu da harika. Beraber hareket edebilmeyi oluşturma adına vücut dilimiz çok iyi gelişti. İyi bir dostluğumuz var. İnşallah bunu da ikinci yarının başıyla birlikte hem sahaya yansıtıp hem de iyi mücadele ederek kazanan davranışı sergilemek istiyoruz. Çünkü kaybettiğimiz puanlar var. Kendimizi daha iyi bir yerde hissetme noktasında hem de takımımızı güvenli bir sıraya taşıma noktasında yapmamız gereken işler var” dedi.
“İNŞALLAH İKİNCİ YARIYA OLUMLU BAŞLAYACAĞIZ”
Boluspor'un ikinci yarının ilk karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçına da değinen Besim Durmuş, Pazartesi günü oynayacağımız Adana Demirspor maçıyla birlikte hem kamuoyuna güven vermek hem de beklentilere cevap vermek istiyoruz. Bu noktada her şey adımıza çok olumlu geçiyor. Kamp şartlarımız çok iyi, antrenman sahalarımız mükemmel. Çok güzel bir kamp ortamı var. İnşallah her geçen gün bir gün öncesinden daha güçlü ve güvenli olarak devam ediyoruz. İnşallah ikinci yarıya olumlu başlayacağız” diye konuştu.
“İLLA OYUNCU ALACAĞIZ DİYE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ”
Son günlerde çıkan transfer haberlerini de dikkat çeken Besim Durmuş, Kampımıza Mustafa Kayabaşı katıldı. Takımımıza katkı sağlayabilecek 1-2 tane daha oyuncu bulabilirsek almayı düşünüyoruz. İlla oyuncu alacağız diye transfer yapmayacağız. Devre arası transferleri zor oluyor. Bu noktada hata yapmak istemiyoruz. Beklentimize cevap verecek ve içerideki oyuncu arkadaşlarımıza daha güvenli ve olumlu vücut dilini yansıtan oyuncular bulmak istiyoruz” dedi.