Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret ederek, ilçeye müjdeyle gelen Gerede Ticaret ve sanayi Odası'nın başını çektiği tesis haberinde yeni bir gelişme daha yaşandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından ilçeye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede'ye gelen Siyah Beyazlı idarecilerin ilçe doğasına ve yaylalarına hayran kaldığı öğrenildi. Kamp ve Sosyal Tesisler ile ilgili ön görüşme ve yer tespiti için öğleden sonra Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na gelen Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ve beraberindeki heyet bir dizi incelemelerde bulundu.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, oda yönetiminden Şerafettin Dağyıldızı, meclis üyeleri Ahmet Güzelce, Muharrem Kazancı, Hüseyin Yüksel ve Eşref Zeftçi'nin hazır bulunduğu heyet BJK asbaşkan'ı Deniz Atalay ile bugün saatler süren bir görüşme gerçekleştirdi.

İlçenin doğasına hayran kaldığı öğrenilen siyah beyazlı idareciler, yaylaları da gezerek, yer tespiti için incelemelerde bulundu. Akşam geç saatlerde Gerede'den ayrılan BJK Asbaşkanı Deniz Atalay'ın vereceği fizibilite raporu sonrasında kulübün bir kez daha ilçeye gelerek, kesin yer tespiti yapması bekleniyor. Haber Merkezi