İlimizde ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ilk maçlar bugün 17 Temmuz Spor Salonunda oynandı. Günün ilk maçında Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Karşıyaka Spor Kulübü karşı karşıya gelirken, salondan Beşiktaş Jimnastik Kulübü 3-0 galip ayrıldı.

2014-2015 Sezonu öncesi İlimizde ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ilk maçlar oynandı. Günün ilk maçında Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Karşıyaka Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

1.SET ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Maça her iki takımda kontrollü başlarken, 1.Lig ekibi Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile 2.lig ekibi Karşıyaka Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Başa baş giden maçta ilk teknik molaya Beşiktaş Jimnastik Kulübü 8-7 önde girdi. Maçın ilerleyen bölümlerinde her iki takımda birbirlerinin hatalarını değerlendirirken bu kez ikinci teknik molaya Karşıyaka Spor Kulübü 16-14 öne girdi. 1.setin son bölümü oldukça keyifli dakikalara sahne olurken, büyük çekişme içersinde geçen 1.seti 33-31 Beşiktaş Jimnastik Kulübü kazandı ve durumu 1-0 yaptı.

2.SETTE HEYECAN FIRTINASI

Maçın ikinci setinde bu kez maça iyi başlayan taraf Karşıyaka Spor Kulübü oldu. İlk teknik molaya Karşıyaka Spor Kulübü 8-4 öne girdi. Tecrübeli oyunculara sahip olan her iki takımda birbirine üstünlük sağlamaya çalışsa da Karşıyaka Spor Kulübü rakibi Beşiktaş'a karşı yaptığı bloklardan bir çok sayı aldı ve ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. 2.setin son bölümleri yine ilk setin son bölümünü gözler önüne sererken, her iki takımın oyuncuları sergiledikleri performansla izleyicilerden büyük alkış aldı. Büyük çekişme içersinde geçen ikinci seti yine Beşiktaş Jimnastik Kulübü 26-24 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

BEŞİKTAŞ SON SETİ RAHAT KAZANDI

Karşılaşmanın son setinde her iki takımda ilk iki sette büyük efor sarf ederken, maçın son setinde her iki takımda da yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. Maçın son setine iyi başlayan taraf bu kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü oldu ve ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Önde götürdüğü maçı bırakmayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi ve maçın son bölümünde skoru eşitlemeye çalışan Karşıyaka Spor Kulübü bariz hatalar yaparken sayı almakta zorlandı ve bunu fırsat bilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü maçın 3.setini de 25-15 kazanarak salondan 3-0 galip ayrılarak turnuvaya 3 puanla başladı.