Boluspor alt yapısında yetişerek adından sıkça bahsettiren Emre Kılın, Beşiktaş Transfer Komitesi'nin listesinde. Oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Emre için Beşiktaş yönetimi kırmızı beyazlı kulübümüzle temasa geçti.

ÖZEL HABER

Son dönemlerde Boluspor'un alt yapıdan çıkararak tarihe geçen Emre Kılınç, bu sezon yuvadan uçacak gibi. Daha önceki sezonlarda Galatasaray, Gençlerbirliği ve Bursaspor kapılarından dönen Emre Kılınç için Türkiye'nin dev kulübü Beşiktaş kesin kararlı. Boluspor başkanının nabzını yoklayan Fikret Orman, resmen Emre Kılınç'ı istediği söyleniyor.

Son dönemlerde kadrolarına genç yıldızları katarak geleceğin kadrosunu kuran Beşiktaş'da tek hedef Emre Kılınç gibi görünüyor. Bu sezon attığı goller ve asistlerle kalitesine kalite katan Emre Kılınç, Boluspor'un aldığı puanlarda önemli rol oynadı.

Kulüpten sızan bilgilere göre kırmızı beyazlı yönetimin Emre'nin Beşiktaş'a verilmesi yönünde söz verdiği belirtilirken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de Emre'nin transferi için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.

Görüşmelerin sır gibi saklandığı şu günlerde her iki kulübünde transferde ciddi oldukları gelen bilgiler arasında.