Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve Beşiktaş Kulübü yetkilileri Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek, Bolu'ya yatırım yapmak için görüş alışverişinde bulundular.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile kulüp yetkilileri Suat Orman, Burhan Topuz ve Emin Biçer'i makamında ağırladı. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan da hazır bulundu.

Bolu'ya büyük bir yatırım yapmak üzere görüş alışverişinde bulunmaya gelen Beşiktaşlı üst düzey yetkililer, Bolu'nun potansiyelinin farkında olduklarını bu amaçla geldiklerini dile getirerek, Bolu'da gerekli tespitleri yapıp elde ettikleri izlenimleri kulübe sunacaklarını dile getirdiler.

Beşiktaşlı üst düzey yöneticilerin ziyaretlerinden memnuniyetini ifade eden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Beşiktaş gibi büyük kulüplerin Bolu'ya tesis yapmalarının önemine değindi. Bolu'nun turizm ve spor alanında ilerlemesi için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Vali Zahteroğulları, Bolu'nun tüm spor branşları için iyi bir kamp yeri olduğunu dile getirdi. Başta futbol olmak üzere basketbol, voleybol ve tüm branşlar için yatırımlar yaptıklarını ve bunun devamının geleceğini kaydeden Vali Zahteroğulları, Beşiktaş'ın Bolu'da yatırım yapmasını büyük bir memnuniyetle karşılayacaklarını dile getirdi. Ziyaretin sonunda ise Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na Beşiktaş forması hediye etti. Haber Merkezi