AK Parti Genel Merkezi'nin başlattığı ''Ben Başardım Sıra Sende'' projesi kapsamında AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hayat hikayesi kaleme alınan Bolulu Müşerref Kuşçu, Karadeniz Bölgesi'nin Yılın Kadını ödülüne layık görüldü. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Müşerref Kuşçu'nun hayat hikâyesini ve projenin detaylarını basınla paylaştı. Toplantıda ayrıca Kadın Kolları İl Yönetiminin 1'inci yıldönümü de pasta kesilerek kutlandı.
AK Parti Genel Merkezi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen ''Ben Başardım Sıra Sende'' projesinde Bolu'dan emsal olabilecek hayat hikâyesiyle Karadeniz bölgesini temsilen Müşerref Kuşçu seçildi.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Siirt programında Başbakan Erdoğan'dan plaket alan Kuşçu'nun hayat hikâyesini partililerin yoğun katılımı ile basınla paylaştı. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, eski kadın kolları başkanları Hatice Dinç- Ayferi Yılmaz ve çok sayıda Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kadın Kolları Yönetiminin göreve gelmesinin birinci yılının da kutlandığı toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Genel Merkezi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlemiş olduğu projeyle 7 bölgeden 7 başarılı kadının seçildiğini, Karadeniz bölgesinin hikâyesi de Müşerref Kuşçu'nun hayat hikayesi olduğunu söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'te ki konuşmasında Müşerref Kuşçu'nun hayat hikâyesine değinerek İşte müşerref Kuşçu, iki güğüm sütle başladığı hayat yolculuğunda bugün beş araba ve bir çiftlik sahibi olmuş. Üç kız evladını üniversite okutmuş. Eşinin vasiyeti üzerine benim de size vasiyetimdir; üç hatta beş çocuk yapın ve bunları okutun demiştir diyerek aramızdan seçtiğimiz hayat hikâyesi herkese örnek etmiştir” diyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, alınan bu plaketitüm Bolulara armağan ettiklerini ifade etti.
Göreve gelişin 1. Yıl dönümü kutlandı…
Kuşçu'nun hayat hikâyesin basınla paylaşan partililer daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları yönetiminin göreve gelişinin 1. Yıl dönümü pasta keserek kutlandı. İl Toplantı salonunda oturacak yer kalmadığı gözlenirken, evlerinden getirdikleri pasta ve böreklerle masaları donatılan kadınların güzel bir tablo çizdikleri görüldü. İl Kadın Kolları Başkanı Aydın, basın mensuplarına Bugün Kadın Kolları olarak göreve gelmememizin birinci yıl dönümü. Bu vesileyle sizlerle birlikte bu günüde kutlamak istedik. Zaman su gibi akıp gider derler ya; bize bu bir yıl su gibi değil, adeta bir çağlayandan dökülen suların yere ulaşması kadar çabuk geçti” diyerek dolu dolu bir yıl geçirdiklerini ifade etti. Aydın elimizden geldiği kadar bir günümüzü bile boş geçirmemeye gayret ettik. Elbet yaptıklarımız kadar henüz yapamadıklarımız da var. Yaptığımız seminerlerle, düzenlediğimiz konserlerle, yaptığımız ramazan ayı çalışmasıyla topluma faydalı olmaya gayret ettik. Biz sahalara indik ya da sahalardayız diye söyleyemiyoruz” diyerek mesaj vermeyi de ihmal etmedi.
Ercoşkun: Eski Kadın Kolları Başkanları'nın da burada olması mutlu etti
Arzu Aydın'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ise, eski Kadın Kolları Başkanları Hatice Dinç ve Ayferi Yılmaz'ın da programa katılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında bu güne kadar Kadın Kollarımızla her ortamda ve her platformda birlikte olup, çalıştık, gayret