Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 43 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Başkan Yılmaz, " Daha iyi şartlarda ve vatandaşa kaliteli hizmet sunması için muhtarlarımıza sürekli destek vermemiz gerekiyor" dedi.

Bolu Belediyesi Meclis toplantısında yapılan programla 43 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar ve yazıcıları dağıtıldı. Programa Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Hüseyin İka'da katıldı. Mahalle muhtarlarının şehre hizmet etme konusunda Belediye ile sürekli irtibatta olan bir yapı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; "Yapılan çalışmalarda tek başımıza hareket etsek tepkiyle karşılaşabiliriz. Yaptıklarımız kolay işler değil. Sizlerinde desteği ve Bolu halkının duyarlılığı sayesinde mahallelerimizi rahatlatmaya çalışıyoruz. Mahalleler de bizim elimiz ayağımız olan ve ilk tepkileri alan sizlersiniz. Hepimiz seçimle geldik. Bir dönemimiz var. Önemli olan o dönem bittiğinde geride bir güzel bir esinti bırakabilmek. Belediye Başkanı olarak ben ve benim ekibimde muhtarlarda aynı amaçla buradayız. Eğer hoş seda bırakarak gidersek ne mutlu bize. Yoksa şekil olarak bu makamlara gelir gideriz." dedi.

Hizmetlerde iyi bir Belediyecilik yapılmasında en önemli etkenlerden bir tanesinin muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz; "Bizler eğer iyi bir belediyecilik yapabiliyorsak bunun en önemli etkenlerden bir tanesi muhtarlarımızdır. Bazı yerlerde yeterli çalışmaları yapamıyorsak bununda nedeni ve etkisi yine muhtarlarımızdır. Yaptığımız işlerde vatandaşın memnuniyeti önemli. Ben 3'üncü dönem Belediye Başkanı seçildiysem bunda büyük katkı sahibi sizlersiniz. Eğer sizlerde tekrar seçiliyorsanız bu birlikte çalışmamızın vatandaşa olumlu yansımasıdır. Çalışmalarımızı bu şekilde yürütürsek şehrimizi geleceğe umutla taşırız. İnşallah bilgisayarları hayırlı hizmetlerde kullanırsınız. Yeni dönemde yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyor verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Haber Merkezi