Amatör ligin ilk haftasın oynanan karşılaşmalarla başladı. Ligin iddialı ekibi Bolu Belediyespor, Aşağısoku Gençlikspor engelini farklı skorla aştı. Yeşil beyazlıların gollerini Tayfun, Can ve Berkay attı.

Amatör lig uzun bir aranın ardından başladı. Bolu Belediyespor, Aşağısoku Gençlikspor ile Karacasu'da Hamam çayırında karşı karsıya geldi.

Maça iyi başlayan Bolu Belediyespor maçın 15'nci dakikasında ilk golü kornerden buldu. Korner'den gelen topu çok iyi takip eden Tayfun, düzgün bir vuruşla topu Aşağısoku Gençlikspor ağlarıyla buluşturdu. Bu golle Bolu Belediyespor, 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarının ilk yarım saatte Bolu Belediyespor, baskılı oyununu rakip kalede hissettirdi. Aşağısoku Gençlikspor ise, zaman zaman kontrataklarla rakip kalede pozisyon bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bolu Belediyespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda aynı on birlerle çıktı. Baskılı oyununu ikinci yarıda da devam ettiren Bolu Belediyespor, 48'inci dakikada 2'nci golü buldu. Günün başarılı isimlerinden Can, uzaktan şık bir vuruşla aradaki farkı 2'ye çıkardı. Bolu Belediyespor, bu golle iyice rahatladı. Dakikalar 65'i gösterdiğinde Bolu Belediyespor, penaltı atışı kazandı. Bolu Belediyespor Yiğit'in kullandığı penaltıyı gole çeviremedi. Bu kez dakikalar 75'i gösterirken yine etkili ataklarından birini yapan Bolu Belediyespor'dan Ömer, şık ara pasıyla 2 stoperi çaresiz bırakarak Bilal'e pasını aktardı. Bilal'de altı pas da önündeki Berkay'a topu bıraktı. Berkay'da topa sadece dokunarak Bolu Belediyespor'un 3'ncü golünü attı. Karşılaşmanın son dakikalarında Aşağısokuspor maçtaki son golü atan takım oldu. 86'ncı dakika serbest vuruş kazanan Aşagısoku Genclikspor bu fırsatı iyi değerlendirerek durumu 3-1'e getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı. Bolu Belediyespor, amatör lige iyi bir başlangıç oldu. Bolu Belediyespor, ligin 2'nci haftasında deplasmanda Göynük İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşırken, Aşağısoku Gençlikspor ise haftayı BAY olarak geçirecek.