Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk durağı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş; Belediyecilik anlamında Bolu'ya çok önemli şeyler kazandırdınız. Önemli projelere imza attınız. O süreçlerin bir kısmında ben Ticaret Odası'nda görev yaparken de tanık oldum. Bolu üzerinde emeğiniz çoktur. Sizler Ticaret Odası'nın daima yanında oldunuz. Ticarete yön verme noktasında her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bolu'ya hizmet anlamında da büyük projelere imza attınız. Bundan sonraki hayatınızda Allah yolunuzu açık etsin. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN, ÖMRÜNÜ ADAYAN İNSANLARIZ”

Ziyarette Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'na görev süresi boyunca verdiği desteklerinden dolayı bir teşekkür konuşması yapan Başkan Yılmaz, Bizim 25 yıldır bir şehir hayalimiz vardı. Şehrimize hizmet için, neredeyse bir insan ömrü kadar ömrünü adayan insanlarız. Bizler Belediye Meclis Üyesi iken istişarelerle zihnimizde bir şehir hayali oluşturduk. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde şekillendi. Bizler Bolu'da yaşayan değil, Bolu'yu yaşayan, Bolu'yla hemhal olan Bolu'yla bütünleşen bir belediyecilik anlayışını benimseyerek hedefimiz doğrultusunda ilerledik. Bizim 25 yıllık projelerimizden olan, sanayinin taşınması mevzusu, şehrimizi rahatsız eden durumlardan kurtarmak amacıyla şekillenmiştir. Allah'a binlerce şükür ki; işçisinden memuruna, mühendisinden başkan yardımcısına kadar bir ekip çalışması içerisinde biz bu çalışmalarımızı yürüttük. Bizler bu süreçte hayalimizdeki projeler şekillendikçe bizler gurur duyduk. Sizlere, bu projelerin gerçekleşmesinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“SAYENİZDE BİR DEDİĞİMİZ İKİ EDİLMEDİ”

Ziyaretler kapsamında Başkan Yılmaz'ın ikinci durağı Bolu İl Müftülüğü oldu. Bolu İl Müftüsü Orhan Genç; Sizlerin, görev süreniz boyunca, bizlere verdiği desteği yadsımak mümkün değil. Sayenizde bir dediğimiz iki edilmedi. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

“EKİBİMİZLE BERABER MÜTHİŞ BİR GAYRET İÇİNDE OLDUK”

Gerçekleştirdiği İl Müftülüğü ziyaretinde bir konuşma yapan Başkan Yılmaz; 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra makamında, 25 yılını Bolu şehrinin geleceğine adamış bir insan olarak ekibimizle beraber müthiş bir gayret içinde olduk. Bu konuda Bolu halkının ve sizlerin desteğini gördük. Size de bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

“GÖRDÜĞÜMÜZ DESTEĞİ HİÇBİR YERDEN GÖRMEDİK”

Teşekkür ziyaretlerini yoğun bir programla gerçekleştiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın son ziyareti ise Bolu Ziraat Odası'na oldu. Teşekkür ziyaretinde, Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'ın kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getiren Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan; Bizler, hem Belediye Başkanı olarak sizlerden, hem de belediye personellerinden gördüğümüz desteği hiçbir yerden görmedik. Allah razı olsun. Belediye'nin bünyesinde Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nden gördüğümüz destekler sayesinde bu seviyeye gelmemize sebep sizlersiniz ve sizin ekibinizdir. Binamız da çiftçimiz için rahat bir hizmet yeri oldu. Etkinliklerimizi de bahçemizde gerçekleştiriyoruz. Ben sizlere hem çitfçimiz adına hem de yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“GELECEKTE KENDİSİNDEN ÇOKÇA SÖZ ETTİREN BİR ŞEHİR HALİNE GELECEKTİR”

Gerçekleştirdiği ziyarette 15 yılda Bolu' da yapılan hizmetlerle Bolu'nun çehresinin değiştiğine vurgu yapan ve görev süresince Ziraat Odası'nın desteklerini esirgemediğine dikkat çeken Başkan Yılmaz; Hepimiz bir görev alıyoruz ve süreç geçiriyoruz. Daimi olan bir görev yok. Önemli olan hoş bir sadâ bırakabilmek. Bizim de görevimiz hoş bir sadâ bıraktığımız kanaatiyle sona eriyor. İnşallah Bolu'nun önü açık olur. Çünkü Bolu'da çok ciddi bir yapılanmaya doğru gittik. Bir şehri yeniden dizayn ettik, yeniden şekillendirmeye çalıştık. Geldiğimiz günden beri yol yapıyoruz. Yaptığımız bu yollarla da şehir yeni bir çehreye kavuşuyor. Çok sevinçliyim. Çünkü, şehrimizin depremden sonraki bina stoğu oldukça tehlikeliydi. Yani yüzde 80'i depreme dayanaksız binalardan oluşuyordu. Şu an bizim yaptığımız imar çalışmaları sayesinde bu tersine döndü. Yeni bir şehir inşa oldu. Şehrimiz de her yöne gelişti. Bina stoğumuzun şu an yüzde 80'i sağlıklı durumda. Bu bizim açımızdan çok büyük bir başarı diye düşünüyoruz. Bolu, yapılan hizmetler doğrultusunda inşallah gelecekte kendisinden çokça söz ettiren bir şehir haline gelecektir. Allah'a çok şükür ki Bolu artık geleceği konusunda ciddi bir mesafe aldı. Ben sizlere görevim süresince verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine, Belediye Meclis Üyeleri Haluk İnceler, Özlem Çakır Titizoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen eşlik etti. Başkan Yılmaz ziyaretleri sonunda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'na, Bolu İl Müftüsü'ne ve Bolu Ziraat Odası Başkanı'na Türk Bayrağı hediye etti. Elif Erdoğan