Soğuk kış şartlarında yiyecek bulmaları oldukça güçleşen sahipsiz sokak hayvanlarına Bolu Belediyesi el uzattı. Şehrin belirli noktalarına hayvanlar için mama ve su bırakan Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Bolu Belediyesi, kışın zor şartlarında yaşam mücadelesi veren sahipsiz sokak hayvanlarına el uzattı. Düzenli olarak yiyecek bırakılan yerlerin dışında şehrin belirli noktalarına da sokak hayvanları için su ve mama bırakan Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Sokak hayvanları için Bayat Ekmek Toplama Kutuları, Kedi Evleri gibi birçok farklı projeye imza atan Bolu Belediyesi, kış mevsiminin sert geçtiği bu günlerde de hayvanların yaşama tutunabilmeleri adına çalışmalarına hızla devam ediyor. Mama dağıtımları sırasında vatandaşlar tarafından da yiyecek bırakılan birçok nokta tespit eden yetkililer bu konuda daha duyarlı olmak gerektiğini belirterek, bu duyarlılığı gösterenlere de teşekkür etti. Ayrıca Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan sokakta kalan ve kötü durumda olan hayvanlar için de Bolu Belediyesi'nin ücretsiz olan 444 26 58 numaralı telefonunu arayarak bilgi vermelerini istedi. Haber Merkezi