Bolu Belediye Meclisi Nisan Ayı ikinci oturumunda konuşan CHP Bolu Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Fidan'ın bazı firmaların belediyeden aldığı ihalelerde, belediyenin araçlarını ve mazotunu kullanıp tekrar belediyeye fatura kestiğini söyledi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bunun çok ciddi bir iddia olduğunu belirterek, Umarım böyle bir şey yoktur” dedi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu Belediye Meclisi Nisan Ayı ikinci oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye birliklerine üyeler seçilirken, imar komisyonundan gelen maddeler oylanarak karara bağlandı. Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde ise meclis üyelerinin konuşmaları ve önermeleri dinlendi.

CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Fidan ise yaptığı konuşmada çok ciddi bir iddiada bulundu. Yılmaz yaptığı konuşmada, bazı firmaların belediyeden aldığı ihalelerde yine belediye araçlarını ve mazotunu kullanarak bunu tekrar belediyeye faturalandırıp para aldığını söyledi.

“UMARIM BÖYLE BİR ŞEY YOKTUR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu iddianın çok ciddi olduğunu ve böyle bir şeyin olmadığını umduğunu söyledi. Başkan Özcan, Belediye ihale yapıyor, firma ihaleyi alıyor, belediyenin araçlarını kullanıyor sonra faturayı belediyeye kesiyor. Belediye bunun için para ödüyor. Bu çok ciddi bir iddia. Bunu incelensin arkadaşlarımız. Bu da suçtur. Umarım böyle bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.