30 Mart yerel seçimleri sonrası Gökçesu Belediye Başkanlığı'nı CHP'ye kaptıran Vahit Aydın, geçmiş tecrübelerinden yararlanmak üzere Bolu Belediyesi Fen İşleri Sorumluluğuna getirildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın aynı düşünce ile Kıbrıscık eski Belediye Başkanı Kemal Aktaş'ı da yakın bir tarihte Bolu Belediyesi'ne danışman olarak alacağı iddialar arasında.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, üçüncü döneminde yeni ekibini oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Kamuoyuna daire müdürlerinin çok kısa bir süre zarfında değiştirileceği iddiaları yansırken, bugüne kadar her hangi bir değişiklik kamuoyuna yansımamıştı.
TECRÜBEYE ÖNEM VERİYOR
Daire müdürlerinde şimdilik değişiklik yapmayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eski belediye başkanlarını Bolu Belediyesi'ne kazandırıyor. Bunların ilk örneği Gökçesu Belediye Başkanlığı'nı 30 Mart seçimlerinde kaybeden Vahit Aydın. Başkan Yılmaz, Vahit Aydın'ı Bolu Belediyesi'nde Fen İşleri Sorumluluğuna getirildi.
KEMAL AKTAŞ GELİYOR MU?
Başkan Yılmaz'ın Kıbrıscık Belediye Başkanlığını kaybeden Kemal Aktaş'ı da tecrübelerinden yararlanmak üzere Bolu Belediyesi'ne almak istediği, kamuoyuna sızan bilgiler arasında. Kemal Aktaş'ın önümüzdeki günlerde Bolu Belediyesi'nde danışman olarak göreve başlayacağı iddia ediliyor.