Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Mudurnu'da Ak Parti seçim bürosunun açılışını yaptı. Mudurnu ilçesinde Ak Parti seçim büro açılışına katılan Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ orta çarşıda vatandaşlarla sohbet etti ve konuşma yaptı

.

İlçe girişinde araçtan inen Bekir Bozdağ, Bolu Ak Parti milletvekili adayları Ali Erçoşkun, Fehmi Küpcü, Mehmet Emin Güz, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Taşkesti Beldesi Belediye Başkanı Saim Çevik, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, İl Başkanı Yüksel Çoşkunyürek esnaf ziyareti yaptı.

İlçe merkezine kadar birlikte yürüyen Bakan Bekir Bozdağ'a çiçekçi esnafı çiçek hediye etti.Orta çarşıdaki büronun açılışı için Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Çoşkunyürek ve Milletvekili aday adayı M.Emin Güz konuşma yaptı.

“TÜRKİYE AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ”

Mudurnu Ak Parti seçim bürosunu açan Bakan Bozdağ konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'a yüklendi. Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Benim kardeşim, bacım, hastaneye yetişecek depoya koyacak mazot bulamıyordu,Mudurnulular bunların lafına sakın bakmayın,bunların olduğu Türkiye yoklukların kıtlıkların krizlerin ve her türlü kıtlığın yoksulluğun zirve yaptığı bir Türkiye'dir,işte bunların vaatleri Azrail'in çocuk dağıtmasına benziyor, Demirel ne demişti kim ne verirse ben beş fazla vereceğim dedi,iki tane anahtar salladı vereceğim dedi. İnönü limon gibi sıkıldınız rahat ettireceğim dedi hatırladınız mı, Türkiye Ak Parti ile büyüdü ,inşallah büyümeye de devam edecek. Bu seçimin bir özelliği de HDP'nin parti olarak seçime girme kararı ,HDP'nin parti olarak seçime girmesi uluslararası bir projedir. HDP'yi dışarda ve içerde bazı çevreler parti olarak seçime girmeye ikna etmişlerdir” dedi.

Konuşma sonrasında Mudurnu tavukçuluk kurucusu Uğur Türesin eski adalet bakanı Bekir Bozdağ'a Mudurnu saray helvası ve 2000 ailenin geçim kaynağı olan bir canlı tavuk hediye etti.Canlı tavuğu alan bakan daha sonra azad etti. Mudurnu ak parti seçim bürosu dualarla açıldı. daha sonra Taşkesti beldesine hareket edildi. Haber Merkezi