Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bolu'da dizi çekimi yapan Behzat Ç. ekibine destek veren esnaf ve iş adamlarına teşekkür etti. Bu tür çalışmaların Bolu'ya ve Bolu'nun tanıtımına katkıda bulunduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, Bu projelere destek verdiğiniz için sizlerde dolaylı olarak Bolu'nun tanıtımına ve Bolu'ya katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Bu sebeple sizlere teşekkür ederim” dedi.
Türkiye'nin en sevilen dizileri arasındaki yer alan Behzat Ç.'nin, geçtiğimiz günlerde Bolu'da yapılan çekimleri esnasında dizi ekibine gerek maddi gerek manevi destekte bulunan şirketlere Başkan Yılmaz plaket takdim etti. Bu tür projelere destek vermenin Bolu'nun tanıtımına ve Bolu'ya destek vermek olduğunu belirten Yılmaz, Bolu gelecekte turizm ve üniversite kenti olacak ise ve Bolu yaşanabilir en güzel kent olacak diyorsak, Bolu'nun tanıtılmasına ihtiyacımız var. Bolu'yu herkes tanımış olsa, biliyor olsa bile Bolu'nun sürekli olarak tanıtılmasına ihtiyacımız var. Bu tanıtımda da dizi filmlerin çok önemli rolü olduğunu biliyoruz. Bolu'da da son zamanlarda, çok önemli dizilerin bazı bölümlerinin çekimleri gerçekleştirildi. Bu konuda ise sizlerin gerek maddi gerek manevi anlamda çok büyük destekleriniz bulunmakta. Sizlerin de desteği ile diziler sayesinde Bolu'nun tüm Türkiye'ye hatta dünyaya tanıtılması sağlanıyor. İşte bu tanıtımın sağlanmasında da asıl emeği geçenler sizler oluyorsunuz. Bunun için Bolu'nun tanıtımına katkı verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yılmaz konuşmasının ardından, Behzat Ç. Ekibinin Bolu'da çekim yaptığı süreçte gerek maddi gerek manevi destek veren; Beypiliç, KY Yapı, Termal Otel, Prestij Otel, Arsel İnşaat, Caner Kuyumculuk, Bursa İskender Salonu ve Gölcük Kafe ve Yürekli Kâğıt A.Ş ve Remzi Evren'e teşekkür plaketi takdim etti.