Türk Halk Müziği'nin en önemli sanatçılarından birisi olan Bedia Akartürk, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Bedia Akartürk, her gelişinde Bolu'nun daha da güzelleştiğini söyleyerek Başkan Yılmaz'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi ve Bolulu iş adamı Orhan Uçar'ın misafiri olarak Bolu'ya gelen Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Bedia Akartürk, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Makamda gerçekleştirilen ziyaret konuşan Başkan Yılmaz, Bedia Akartürk'ten övgü ile bahsederek ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bedia Akartürk ise, Bolu'ya sık sık geldiğini ve her gelişinde çok daha güzel bir Bolu ile karşılaştığını belirterek; Bolu'da Alaaddin Yılmaz gibi bir belediye başkanı olması Bolulular ve Bolu için büyük bir şans. Kendisi çok çalışan ve çok üreten bir başkan ki ben her gelişimde bir diğerinden daha da güzel bir Bolu ile karşılaşıyorum. Bu sebeple çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi. Makamdaki ziyarette Bedia Akartürk ufak bir rahatsızlığı olmasına rağmen Başkan Yılmaz'ı kırmayarak o muhteşem sesi ile Bülbül Kasidesini okudu ve dinleyenlerden büyük alkış aldı. Haber Merkezi