Boluspor'un eski Kulüp Başkanı İşadamı Yılmaz Becikoğlu, personeline ve Beşkavaklar Mahallesi halkına iftar yemeği verdi. My Dream Center bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı.
Her yıl Ramazan Ayı'nda iftar yemeği veren İşadamı Yılmaz Becikoğlu, bu yıl da geleneği bozmadı ve Perşembe Akşamı büyük bir katılımın gerçekleştiği davette yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verdi. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Yılmaz Becikoğlu'nun iftar yemeğine; CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan CHP eski Meclis üyesi Avukat Yener Bandakçıoğlu, geçmiş dönemde Bolu müftülüğü yapan Ahmet Okutan, Türkiye'nin tanınmış Hafız ve Mevlithanlarından İsmail Coşar, İrfan Caferoğlu ve Nizamettin Perçin hocaları ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.
Ramazan Ayı'nın çok bereketli bir ay olduğunu belirten işadamı Yılmaz Becikoğlu, Verdiğimiz iftar yemeğiyle hem çalışanlarım, aileleri ve mahalle halkıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Becikoğlu ailesi olarak iftarımıza Türkiye'nin en tanınmış Hafız ve Mevlithanlarını Bolu'ya getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yüce Allah izin verdiği sürece her yıl bu şekilde sizlerle beraber olacağız. Teşriflerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.