BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve beraberindeki il yönetimi, trafiğe kapatılan İzzet Baysal Caddesi üzerinde motorlu araçlarla tehlike yaratan sürücülerin önüne geçmek için basın toplantısı düzenledi.

BBP İl Başkanı Alan, hem vatandaşlara hem de diğer siyasi partilere çağrıda bulunarak, sivil müfettişlik kampanyası ile kazaların önüne geçebileceklerini belirtti. Alan, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a Bolu'ya böyle bir cadde kazandırdığı için Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanlığı adına teşekkür ediyoruz. Görmüş olduğunuz üzere kendileri caddeye bisiklet yolunu da kazandırdı. Ayrıca onun için de teşekkür ediyoruz. Yalnız bu caddede Boluluların şikâyetleri bizlere ulaşmaktadır. Bunun için basın toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

MOTORLU TAŞITLARI TAKİP EDECEKLER

Alan yaptığı açıklamada, Caddede bildiğiniz üzere sürekli kazalar yaşanıyor. Caddeye motosiklet girişi çok fazla. Burada halkımızın şunu bilmesini istiyoruz. Sivil müfettişlik diye bir şey var. Polis arkadaşlar denetimini yapıyorlar ama burada sürekli bekleyemezler. Bu noktada biz kampanya başlatıyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak bundan sonra bu caddede her gün motorlu taşıtları takip edeceğiz. Caddeye girdiği zaman fotoğrafını çekeceğiz. 155'i arayarak plakayı söyleyeceğiz. Cezai işlem uygulanmasının da peşinde olacağız. Mutlaka cezai işlemin uygulanıp uygulanmadığı konusunda bilgi alacağız. Bu vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bu kampanyaya diğer siyasi partilerinde yer almasını istiyoruz. Herkes katılsın” dedi.