Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve parti yönetimi, Hükümet Meydanı'nda yaya geçitlerinde yayalara yol veren sürücülere gül dağıttı. Bu sırada bir bayan sürücü de yayalara yol verdi. Gül alan sürücünün, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un annesi olduğu anlaşıldı.

Yeni oluşum içine giren ve halkın sesi olmayı hedef olarak belirleyen BBP Bolu İl Teşkilatı, yine örnek bir davranışa imza attı. Bugüne kadar İzzet Baysal Caddesi'ne motorlu araçların girmemesi için çaba sarf eden, Kalıcı Konutlar Yolu'nda sürücülerin hız yapmamaları çağrısında bulunan ve üniversite öğrencilerinin ev kiralarında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren BBP, bu kez yaya geçitlerinde farklı uygulama yaptı. Hükümet Meydanı'nda İl Başkanı Mahmut Alan önderliğinde bir araya gelen partililer, yaya geçitlerinde yayalara yol veren sürücülere gül dağıttı. Yayalara yol veren sürücülere teşekkür eden Alan, Bugün BBP olarak yayalara yol vermeyen sürücüleri protesto etmek için yol veren sürücülere gül dağıtıyoruz. Yaya geçitlerinde yayalara yol verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Partililerin gül dağıttığı sırada sabırsız sürücüler yine sahneye çıktı. İl Başkanı Mahmut Alan'ın yayalara yol veren sürücülere gül dağıttığı sırada arkada bekleyen araçların zaman zaman kornalara bastığı görüldü. Sağa dönüşte yayalara yol veriniz” tabelası bulunmasına rağmen sürücülerin yüzde 90'ının yol vermediği gözlendi. BBP Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Bugün farklı bir şey yapalım istedik. Yayalara yol vermeyen sürücülere inat, yol verenlere gül dağıttık. Sürücülerimizi kurallara alıştırmamız gerekiyor. Çoğu zaman sürücüler hala daha yol vermiyorlar. Biz bu işin de takipçisi olacağız” diye konuştu.

VEKİLİN AİLESİ DE UYDU

Partililerin yaya geçidinde gül dağıttığı sırada bir bayan sürücü geçide yaklaştı. Yaya geçidinde durarak insanlara yol veren kişinin Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un annesi Raziye Ercoşkun olduğu anlaşıldı. Vekilin babası Hilmi Ercoşkun'un da yer aldığı otomobilin sürücüsüne gül verildi. Ali Ercoşkun'un annesi Raziye Ercoşkun da uygulama için partililere teşekkür etti.