Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, Gerede Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, 22 Kasım 2014 tarihinde itibaren Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca Gerede İlçe Başkanlığına Erkan Karadağ'ın görevlendirildiğini söyledi.

Büyük Büyük Partisi Gerede İlçe Başkanı Erkan Karadağ ise, Kollarımızı sıvayıp yeniden Bismillah diyerek atıldığımız bu yolda Rabbi'm bizleri mahçup etmesin' diyen Karadağ, Tek inancı Hakk'a ve Halk'a hizmet etmek olan Büyük Birlik Partisi'nin sancağı artık yiğit vatan evlatlarının istiratgâhı Gerede'de gururla dalgalanacaktır. Bugün karşımda bir ELİF gibi duran siz Geredeli kardeşlerimle birlikte Allah'ın izni ile bu topraklarda bir gül medeniyeti inşa edeceğiz” dedi.

Hilalin kucakladığı gül yüzlü insanların teşkilatı olan Büyük Birlik Partisi önümüzdeki günlerde Gerede siyasetinin gündem belirleyicisi ve çözüm üreticisi olacağını belirten Karadağ, Gerede insanın hak ettiği değeri bulacağı, teşkilatıyla yürekleri ısıtacağı BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ilk önce Gerede'mize akabinde Bolumuza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin” diye konuştu.