BBP İl Binasında düzenlenen basın toplantısında Mahmut Alan, BBP Gençlik Kolları Başkanlığına Turgut Kocaçay'ın getirildiğini duyurdu. Turgut Kocaçay ilk açıklamasında, Biz niyet ettik arkadaşlarla ve biz niyet ettiğimiz andan itibaren muvaffak olduk. Başarıya ulaştık inşallah. İnşallah bunları çalışmalarımızla taçlandırmayı düşünüyoruz” dedi.

Haber; Elif ERDOĞAN

BBP İl Başkanı Mahmut Alan yaptığı açıklamada, Bolu'da yapılanmamıza devam ediyoruz. Tabi yapılanmamızı biraz yavaş ilerletiyoruz. Çünkü dikkatli olmamız lazım, Büyük Birlik Partisi'nin mensuplarıyız. Muhsin Başkanın mensuplarıyız. Bu bağlamda Bolu'da kurulduğumuz günden beri bizden desteklerini esirgemeyen, gerçekten düşüncelerine ve fikirlerine çok önem verdiğim Turgut Kocaçay kardeşimizi Gençlik Kolları Başkanı ve arkadaşlarımızı da Gençlik Kolları yönetimi olarak göreve getirdik” diyerek sözü BBP Gençlik Kolları Başkanı Turgut Kocaçay'a bıraktı.

Kendisini tanıtan Turgut Kocaçay: Mahmut Başkanımızla geçmişten gelen bir tanışıklığımız var. Böyle bir görev verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Bu davaya layık olmaya çalışacağız. Üzerinde durmamız gereken bir kavram var o da muvaffakiyet kavramı. Dünya temalı işlerde muvaffakiyet başarıya ulaşmadan olmuyor. Fakat Allah rızası için olan işlerde niyet edildiği andan itibaren muvaffak olunmuştur. Biz inanıyoruz ki bu dava Allah davasıdır. Biz niyet ettik arkadaşlarla ve biz niyet ettiğimiz andan itibaren muvaffak olduk, başarıya ulaştık inşallah. İnşallah bunları çalışmalarımızla taçlandırmayı düşünüyoruz” dedi.

Üniversitede yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaçay: Dün okulumuzda bir kavga yaşandı maalesef. Üzüldük. Bu olaya sebep olan insanları kınıyoruz” dedi. Bu sırada konu ile ilgili olarak bir ekleme yapmak isteyen Mahmut Alan: ”Bu terör olaylarını üniversitede canlandıran Kitap Topluluğu değil mi Başkanım? Adı Kitap Topluluğu ama Kitap Topluluğundan başka her işe yarıyorlar maalesef şeklinde konuştu.

Bir konuya açıklık getirmek isteyen BBP Gençlik Kolları Başkanı Turgut Kocaçay: Ayrıca Bolu'da Alperen Ocakları adında çalışan arkadaşlar var. Resmiyette öyle bir şey yoktur. Toplantılarda kendilerini Alperen Ocakları başkanı olarak tanıtıyorlar. Resmiyette BBP Gençlik Kolları Başkanı olarak sadece biz varız. Başka bir yapılanma yoktur ve kendilerinin görevi dergi temsilciliğidir” dedi.