CHP Bolu Örgütü bayramın ilk günü bir araya gelerek bayramlaştı. Parti binasında buluşan partililer bol bol sohbet etti. Milletvekili Tanju Özcan ve İl Başkanı Kazım Karsu partilileri ile tek tek bayramlaşırken tek tek hatırlarını sordu.

Parti bayramlaşmasında bir konuşma yaparak partililerine seslen CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, dünyada yapılan zulümlere dikkati çekerek, Burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizi candan, yürekten kutluyorum. Bir gün olacak aklı selim hakim olacaktır. Bir gün olacak en güzel günler yine bizim olacaktır. Mustafa Kemal'in izinden gittikçe, o güzellikleri daha iyi göreceğimizi görüyorum arkadaşlarım” dedi.

Bayramlaşmada konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise İsrail terörüne dikkat çekerek, Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu bayramı Türkiye'de belki idrak edebiliyoruz ancak Müslüman coğrafyasında bu bayramı bayram gibi idrak edemeyen, ramazan ayını ramazan ayı gibi geçiremeyen Müslüman kardeşlerimiz var. Gazze'de yaşananlar. 1000'in üzerinde masum sivil; çocuk, kadın İsrail tarafından katlediyor. Bizim aklımız, gözlerimiz, kulaklarımız orada. O anlamda bu ramazan bayramını buruk geçiriyoruz. Ramazan ayını da çok üzüntülü ve buruk geçirdik” ifadelerini kullandı.