Vali Ahmet Zahteroğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ne giderek huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Vali Zahteroğulları'nın Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretine Eşi Mahire Zahteroğulları ve Kızı İlayda Zahteroğulları, Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ile Tanju Özcan, Garnizon komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İlimiz Protokolü katıldı.

Burada Huzurevi sakinleri ile tek tek yakından ilgilenen ve bayramlarını kutlayan Vali Ahmet Zahteroğulları ve Eşi Mahire Zahteroğulları, onlar ile sohbet ederek verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını ve bir istekleri olup olmadığını sordu.

Ayrıca Ziyarette Vali Ahmet Zahteroğulları ve Eşi Mahire Zahteroğulları, huzurevi sakinlerine bayram hediyesi verdiler. Huzurevi ziyaretinin ardından Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Ahmet Zahteroğulları ve beraberindekiler burada da askerlerin bayramlarını kutladılar.

Garnizon Komutanı ve 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in refakatinde ziyaret gerçekleştiren Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler burada da komutan ve askerlerle tek tek bayramlaşarak onlarla sohbet ettiler.

Vali Ahmet Zahteroğulları'nın eşi Mahire Zahteroğulları da protokol eşleri ile birlikte Sevgi Evlerini ziyaret ederek, çocukların da bayramını kutladı.