93. yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Highway'de birçok etkinlik hazırlandı. Bayramın coşkuyla kutlanması ve çocukların doyasıya eğlenebilmeleri için uçurtma şenliğinden minik şefler atölyesine, dinozorların dünyası gösterisinden bando şova kadar onlarca etkinlik ücretsiz olarak çocuklara sunulacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 20, 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde onlarca etkinlik Highway'de çocuklarla buluşacak.
Bugün başlayacak ve 23 Nisan Salı akşamı sona erecek olan etkinliklerin tümüne çocuklar ücretsiz olarak katılabilecekler. Etkinlik programı kapsamında 20 Nisan Cumartesi günü; Uzaya Yolculuk Çadırı, Çocuk kulübü, Maskot Şov, Ebru Atölyesi ve Animasyon Gösterileri etkinlikleri gerçekleşecek. 21 Nisan Pazar günü; Dinozor Efsanesi Şöleni, Çocuk Kulübü, Maskot Şov, Maskot Bando Gösterisi ve Animasyon Gösterileri etkinlikleri çocuklarla buluşacak. 22 Nisan Pazartesi günü ise; Uzaya Yolculuk Çadırı, Çocuk Kulübü ve Maskot şov çocuklarla buluşurken, 23 Nisan Salı günü Dinozor Efsanesi Şöleni, AKUT Deprem Simülatörü, Çocuk Kulübü, Maskot Şov, Uçurtma Şenliği, Bando Şov, Çocuk Moda Defilesi ve Minik Şefler Atölyesi çocuklarla buluşacak. Bunun yanı sıra Bolu Valiliği, AKUT ve Highway Outlet'in beraber yürüteceği Deprem konulu seminerde Highway Otel Seminer Salonu'nda gerçekleşecek. 23 Nisan Salı Günü saat 13.00 ile 14.30 arasında gerçekleşecek olan seminere katılmak isteyen tüm çocuklar katılabilecekler.