Bolu manzarası denince akıllara gelen Karacasu Beldesinin üzerinde bulunan Bayrak Tepe, alkoliklerin mekanı haline geldi. Manzarayı izlemek için tepeye gelenler, yerlerde duran içki şişeleriyle karşılaştı. Bolu manzarasının en güzel izlenen noktalarından biri daha, bakımsızlık ve alkoliklerin mekanı olması nedeniyle tarihe karışmak üzere.

Yeşil ormanları ve temiz havasıyla bilinen Bolu, maalesef bazı vatandaşların sorumsuz davranışları nedeniyle gün be gün kirlenmeye başlıyor. Gerek hava gerekse çevre kirliliğine büyük önem yetkililer, son zamanlarda uyarı yapmalarına rağmen, Bolu'nun birçok bölgesi çöplükten geçilmiyor.

Bunlardan bir tanesi de Karacasu Beldesinin kuzeyinde bulunan Bayrak Tepe'de... Bolu manzarasını izlemek için gelenlerin uğrak mekanı olan tepe, görünen o ki son günlerde alkoliklerin mekanı haline gelmiş durumda… Yerlerde biriken içki şişeleri, plastik atıklar, teneke kutuları ve doğaya zarar veren birçok madde, Türk Bayrağı'nın dalgalandığı tepede tepki görmeye devam ediyor.

Bolu'nun suyu, toprağı, havası maalesef bazı vatandaşların bu duyarsız davranışları yüzünden bozulma tehlikesi içine girerken, Bayrak Tepe'nin içler acısı hali manzara sevenlerinde hevesini kaçırıyor.

Manzara severlerden çok alkoliklerin mekanı haline gelen Bayrak Tepe, böyle giderse Bolu'nun yeni çöplüğü olma yolunda ilerliyor. Bazı ise, yetkililerin bu duruma el atmamasından şikayetçi… Bayrak Tepe'nin çöplük ve alkoliklerin yuvası haline gelmesini istemeyen vatandaşlar, Bolu'nun birçok değerine sahip çıkıldığını ve Bayrak Tepe'ye de sahip çıkılmasını istiyor.