Milli Piyango'nun 29 Haziran'da Dörtdivan'dan gerçekleştireceği çekilişle ilgili polemikler devam ediyor. Son olarak çekilişe tepki gösteren isimler arasına Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın'da katıldı. Baygın, Uzunoğlu'na seslenerek, Kırk yıllık itibarını bitirme, dünya ve ahiretini karartma” çağrısında bulundu.

HABER: MEHMET ALİ ATALAY
29 Haziran'da Milli Piyango tarafından Dörtdivan'da gerçekleştirilecek olan Milli Piyango çekilikleriyle ilgili polemikler devam ediyor. Dörtdivan belediyesi ile Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı protokol gereği, Haziran ayı Milli Piyango çekilişleri Dörtdivan'da gerçekleştirilecek.
Çekilişin duyulmasının ardından kamuoyundan bazı tepkiler gelirken, tepki veren isimlerin arasına AKP'li isimlerde katılmaya başladı. Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın'da bu isimlerden biri. Uzunoğlu'na sosyal medya üzerinden çağrı da bulunan Ömer Baygın, Yeni öğrendim, çok üzüldüm. Hasan Uzunoğlu kardeşim, kırk yıllık itibarını bitirme, dünya ve ahiretini karartma. Fırsat varken yanlıştan dön” ifadelerini kullandı.