Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan 30'a yakın kadın muhtar, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ile Bolu Belediyesi'nin misafiri olarak yarın Bolu'ya geliyor. Kadın muhtarlar, kentte tarihi ve kültürel geziler yapacak.

Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Türkiye'nin kadın muhtarlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu, "Bayan Muhtarlar Bolu Gezisi" organize etti. Gezi kapsamında Türkiye'nin birçok ilinden yaklaşık 30 kadın muhtar Bolu'ya gelecek. Misafirleri, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ağırlayacak. Öğlen Gölcük Tabiat Parkı'nda yemekte buluşacak olan heyet, basın mensuplarıyla da bir araya gelecek.

Kentimizde iki gün misafir olacak bayan muhtarlar, Gölcük ve Abant'ı gezecek. Daha sonra belediyenin hayata geçirdiği bazı projeleri inceleyecek. Ardından pazaryeri, Yukarı Çarşı, Sultan Hamamı gibi tarihi yerler gezilecek. Muhtarlar, Pazar günü Bolu'dan ayrılacak. Haber Merkezi