AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi” başvuruları Ocak ayı sonuna kadar uzatıldı.
Türkiye genelinde 72 il merkezi, 18 ilçe de yapılan Siyaset Akademisi'nin Bolu'da gerçekleştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bolu İl teşkilatı, başvuru tarihlerini ay sonuna kadar uzattı. Şuana kadar yaklaşık 125 kişinin başvurduğu Siyaset Akademisi'ne ay sonu itibari ile 200 kişinin kayıt yaptırması planlanıyor.
AK Parti Genel Merkez ARGE Başkanlığı tarafından kurulan Lider Ülke Türkiye” Yerel Yönetimler Programı ile ilgili olarak bilgiler veren AK Parti İl ARGE Başkanı Emine Erdal, kayıtların ay sonuna kadar devam edeceğini söyledi. İlk dersin 17 Şubatta başlaması planlanan Akademi ile ilgili olarak konuşan Erdal Muhtemelen ilk dersimiz 17 Şubatta başlayacak olup, 4 hafta boyunca her Pazar günü gün boyu devam edecek. Dersleri verecek kişiler, AK Parti Genel Merkezimizin belirleyeceği kişilerden olacak olup, fikir ve düşüncelerinden istifade edebileceğimiz dolu dolu bir program olacak” dedi.
Siyaset Akademisine katılmak isteyenlerin (0374) 217 32 77-78 numaralı telefondan veya Bolu AK Parti İl Başkanlığına gelerek detaylı bilgi sahibi olabileceği belirtilen açıklama da ayrıca daha önce de açıklandığı gibi katılımcıların AK Partili olma şartının olmadığı vurgulandı.
Ayrıca, çiftçisinden, avukatına, lise mezunundan doktoralısına herkese açık bir program olduğunu belirten İl ARGE Başkanı Emine Erdal, Düzenleyeceğimiz bu akademi sonrasında yapılacak sınavda 1. olan kişiye Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mayıs ayında yapılacak olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında plaket takdim edilecek olup, Türkiye genelinde birinci olan kişi Sayın Başbakanımızla yurt dışı gezisine, Türkiye 2. ise yurt içi gezisine katılma fırsatı yakalayacaktır” şeklinde konuştu.